Результати WWFC 19
WWFC
19 Травня 2021

Результати WWFC 19

Міхай Котруце захистив пояс на турнірі WWFC 19

У столичному Палаці Спорту відбувся черговий вечір єдиноборств Всесвітньої ліги WWFC.

В головному поєдинку вечора зійшлися діючий чемпіон світу у ваговій категорії до 77 кг Міхай Котруце проти одного із топових бійців Грузії – Георгія Табатадзе. Увімкнувши потужні, амплітудні лоу-кіки Котруце одразу почав брати гору над суперником. Табатадзе намагався якісно відповідати, однак Міхай змусив суперника помилятись. В одному з моментів молдаванин запустив потужний удар ногою в корпус, який потрапив прямо в печінку опонента та відправив грузина в нокаут. Відтак, Котруце успішно провів свій перший захист титулу.

У ще одному протистоянні зійшлися діючий чемпіон світу WWFC у вазі до 93 кг Ігор Потеря, який, щоправда цього разу проводив проміжний рейтинговий бій в іншій категорії (90 кг), проти представника Грузії Георгія Кубеджашвілі.
Ігор грав на публіку, закликав суперника до рубки. Кубеджашвілі натомість якісно виділяється своєю боротьбою в партері тож чекав моменту, щоб перевести бій саме туди. В одному з епізодів українець оступився, грузин пішов добивати суперника, але потрапив у пастку і наш боєць використовуючи один із прийомів «задушив» опонента.

Також на суботньому турнірі було дано старт новому Гран-прі у ваговій категорії до 57 кг за вакантний титул. Перші дві пари визначали між собою найкращого на WWFC 19, наступні дві пари зустрінуться на турнірі WWFC 20, і вже на WWFC 21 відбудеться фінальне протистояння за пояс. 
В суботу у першій четвірці бійців зійшлися Роман Ахремчик проти Віталія Якименка. 
Ахремчик, що вважається одним із найяскравіших представників цієї вагової категорії в Україні знову це довів - здобувши перемогу на 15 секунді бою. У іншій парі Дмитро Орлов виявився сильнішим по очкам за Ярослава Чокобока. Тож саме Ахримчик та Орлов зійшлися у фіналі, за право боротися потім в титульному бою. Більш досвідченіший та обачливіший Дмитро переміг опонента у другому раунді.   

У ще одному протистоянні вечора Єгор Костюченко успішно дебютував проти молдаванина Іона Петрова у ваговій категорії до 77 кг. Українець був настільки переконливим, що всі судді одноголосним рішенням віддали перемогу саму йому. 

Підводячи підсумки можна впевнено сказати - численні глядачі на трибунах Палацу Спорту отримали справжнє задоволення! 

Зовсім скоро ліга WWFC оголосить дату наступного турніру, в рамках якого запланований бій між латвійцем Олександром Чижовим та українцем Олегом Хачатуровим за вакантний титул WWFC в вазі до 70 кг. Нагадаємо, що на попередньому вечорі, який проводила ліга, Чижов переміг роздільним рішенням суддів, після чого в інтернеті на різних майданчиках розгорілися справжні баталії серед прихильників бійців. Щоб остаточно розставити всі крапки над «і», WWFC проведе ще один бій між опонентами. Це 100% буде круто та незабутньо!

Слідкуйте за анонсами.
про турнір