Вперше в Україні: серія дитячих турнірів зі змішаних бойових мистецтв - YOUNG WARRIORS International Tournament
WWFC
03 Березня 2020

Вперше в Україні: серія дитячих турнірів зі змішаних бойових мистецтв - YOUNG WARRIORS International Tournament

Українська федерація UF MMA, за підтримки Всесвітньої ліги WWFC та Міжнародної федерації GAMMA - вперше запускає серію міжнародних дитячих турнірів зі змішаних бойових мистецтв - YOUNG WARRIORS International Tournament.

YOUNG WARRIORS International Tournament – це унікальна подія в українських змішаних бойових мистецтвах, адже вона має формат міжнародних дитячих змагань зі змішаних бойових мистецтв, в якому зможуть взяти участь діти та підлітки будь-якого віку.

YOUNG WARRIORS International Tournament – це перша в Україні серія турнірів, яка буде проходити на протязі усього року, та завдяки якій молоді спортсмени матимуть ще одну нагоду проявити свої спортивні здібності та набратися безцінного досвіду.

Серія турнірів дійсно надає хороші можливості для українських спортсменів, так як на них будуть представлені усі вікові категорії учасників. Спортсмени-початківці зможуть позмагатися за пояси таких категорій, як: kids(діти), kadets(юнаки), та junior(підлітки)

Це особлива подія для спортивної молоді України, адже учасниками YOUNG WARRIORS International Tournament будуть: чемпіони і призери України та Кубка України. Варто звернути увагу, що турніри серії матимуть статус міжнародних, адже на них змагатимуться суперники не лише з України, а й з інших куточків світу.

Основна мета проведення турніру – це розвиток спорту в нашій країні, та популяризація такого напрямку як змішані бойові мистецтва серед молоді. Організатор турнірів – українська федерація UFMMA, яка завжди ставила за мету допомагати молодому поколінню у їх спортивних починаннях та досягненні успіху на кар’єрному шляху.

Володимир Тесля, президент UFMMA коментує подію:

«Мені надзвичайно імпонує українська молодь. Я бачу потенціал за підростаючим поколінням нашої країни, саме тому маю величезне бажання зробити якомога більше для молодих спортсменів. Через це з’явилася ідея започаткувати в Україні серію турнірів YOUNG WARRIORS International Tournament, за допомогою яких будуть відкриті ще одні двері для підростаючих спортсменів. Турніри будуть проходити на протязі усього року, у різних куточках країни, таким чином взяти участь зможуть ще більше бажаючих, що є безумовним плюсом для розвитку змішаних бойових мистецтв в Україні».

Денис Перч, віце-президент UFMMA щодо запуску проекту: 

«Завдяки кожному проекту та турніру ми мали можливість бачити результати нашої праці. І я можу сказати що вони безумовно мотивують. Хочеться рухатися далі, та ще більше працювати над розвитком змішаних бойових мистецтв. Ми, як засновники ідеї такого молодіжного проекту, в першу чергу, дивимось далеко уперед. І основне те, що там, у майбутньому, - ми бачимо успіх: нашої країни та змішаних бойових мистецтв, який буде плідно, але активно будуватися за допомогою наших ініціатив та надзвичайних старань нашої молоді, у яких тепер буде ще більше можливостей для руху уперед!»

 

 

про турнір