WWFC21 - масштабний благодійний турнір на підтримку ЗСУ
WWFC
06 Жовтня 2023

WWFC21 - масштабний благодійний турнір на підтримку ЗСУ

20 жовтня у Києві відбудеться благодійний турнір Ліги World Warriors Fighting Championship (WWFC) — лідера українського ММА, на рахунку якої понад 50 професійних турнірів.

WWFC 21 CHARITY — благодійна подія, в рамках якої Фонд «24 каналу» разом із Лігою WWFC та генеральними спонсорами Favbet, Pitbull, Qmall буде збирати 1 мільйон гривень на придбання FPV-дронів для підрозділу ССО Genius.

Під час турніру кожен глядач матиме змогу виграти унікальні лоти аукціону: книгу Андрія Кокотюхи з автографом голови ГУР Кирила Буданова,  брелок з уламків ракети X-101, збитої 10.10.2022 під Києвом та інші памʼятні лоти.

У рамках івенту відбудеться «Бійцівський Вечір памʼяті Єгора Біркуна» — представника національної збірної з ММА, бійця полку Азов, що героїчно загинув 22 березня 2022 року під час захисту Маріуполя.

В головній події вечора зустрінуться українські бійці Кирило Коломієць та Віталій Фіголь.

Кирило Коломієць — військовослужбовець підрозділу KRAKEN. Кирило безпосередньо бере участь у звільненні України, тому готується до змагань виключно у відпустках. Він вже відомий боєць для фанатів Ліги WWFC. Чемпіон Європи з ММА, багаторазовий переможець змагань Road to WWFC, а свій тріумф на турнірі WWFC Fight Night Moldova Кирило присвятив побратимам.

Віталій Фіголь — чемпіон України з ушу-саньда, чемпіон України з бойового джиу-джитсу, призер чемпіонату України з бойового самбо. Фіголь також відомий нашій публіці та є переможцем змагань Road to WWFC: Yuzhny Fight Cup.

На глядачів чекає багатообіцяльний реванш — хлопці вже билися в рамках фіналу Чемпіонату Європи з ММА. Тоді бійці показали неймовірно динамічну сутичку, тому можна не сумніватися, що їхня зустріч на WWFC 21 не стане виключенням.

Молода кров матиме змогу проявити себе на турнірі WWFC 21 CHARITY, тож сміливо можна сказати, що цей івент відкриє для нас майбутніх зірок Ліги WWFC. Всього файткард налічує 12 поєдинків за участі яскравих та перспективних бійців-професіоналів та аматорів із різних регіонів України та Грузії.

Київ, 20 жовтня
Bel Etage, початок о 18:00.
Квитки на сайті CONCERT.UA

про турнір