Результати WWFC 20
WWFC
28 Вересня 2021

Результати WWFC 20

Ювілейний турнір WWFC20 подарував нового Чемпіона!

На арені київського «Палацу Спорту» було по справжньому гаряче. 7 рейтингових поєдинків, 2 протистояння від Army MMA – українських та грузинських військових і бій за вакантний пояс чемпіона світу у ваговій категорії до 70 кг.

На глядачів очікувало продовження гран-прі за титул у вазі до 57 кг. Попереднього турніру перемогу здобув Дмитро Орлов, який чекав свого суперника. Претендентів було четверо – азербайджанець Саттар Махмудов та представник Туркменістану Ата Атдаєв одноголосним рішенням суддів здолали Івана Андрющенко з Молдови та українця Сергія Літвінова відповідно. Однак бій між Махмудовим та Атдаєвим не відбувся. Отримавши травму Махмудов не зміг вийти в октагон, тож Атдаєв автоматично потрапив на Дмитра Орлова. Бій між ними за титул відбудеться на WWFC21.

У двох головних протистояннях вечора вболівальники побачили ефектні нокаути.
Українець Володимир Чудновець, який перед двобоєм демонстрував надвисоку впевненість, вийшовши у клітку із вогняним факелом, у підсумку опинився на настилі октагону. Молдованин Крістіан Карауш, так само як і Чудновець є яскравим фінішером і цього разу з перемогою фінішував саме він. Представник Молдови підловив українця у першому раунді та закінчив бій достроково. 

Подібне відбулося і у головному протистоянні вечора. За пояс у вазі до 70 кг змагалися українець Віктор Стоян проти латвійця Олександра Чижова. Чижов з самого початку став пробивати у корпус та штурмувати печінку суперника, при цьому не даючи можливості атакувати себе. Також Чижов відбивав ногу Стояна лоу-кіками і в один момент підловив Віктора ударом у скроню, після чого той вже у першому раунді опинився в горизонтальному положенні.

Відтак, WWFC отримала нового чемпіона. Олександр Чижов після бою заявив, що прагне битися за пояс також у ваговій категорії до 77 кг та стати першим хто володітиме одночасно двома титулами в лізі.

Вечір завершено, однак попереду ще більш грандіозне свято. З 7 по 9 листопада Україна прийматиме у київському Палаці Спорту чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв. Нагадаємо, що на Чемпіонаті Світу у Сінгапурі 2019 року українські бійці виграли в загальному заліку, здобувши найбільше нагород, тож тепер докладуть максимум зусиль, щоб і на континентальній першості перед власними вболівальниками виступити максимально успішно.



1. Саттар Махмудов одноголосним рішенням суддів здолав Андрющенко Івана

2. Ата Атдаєв одноголосним рішенням суддів переміг Сергія Літвінова

3. Вепхо Чінчараулі у першому раунді здолав задушливим прийомом Хана Артема

4. Давид Гуджеджіані у першому раунді технічним нокаутом здолав Мормуля Руслана

5. Ельшан Юсубов задушливим прийомом у першому раунді переміг Лазу Іона

6. Віталій Якіменко одноголосним рішенням переміг Меліксетяна Альберта

7. Артур Озолінш технічним нокаутом у третьому раунді здолав Айдара Абдулрахмана

8. Крістіан Карауш нокаутом у першому раунді переміг Чудновця Володимира

9. У зв'язку із травмою Саттара Махмудова, Ата Атдаєв автоматично стає переможцем групи В у гран-прі за пояс WWFC до 57 кг та розділить гексагон у фіналі із переможцем групи А - Дмитром Орловим на #WWFC21

10. #ANDNEW Олександр Чижов у першому раунді нокаутом фінішував Віталія Стояна та став новим Чемпіоном WWFC до 70 кг.
про турнір