1 мільйон на FPV-дрони для підрозділу ССО Genius
WWFC
11 Жовтня 2023

1 мільйон на FPV-дрони для підрозділу ССО Genius

1 мільйон на FPV-дрони для підрозділу ССО Genius

Ліга WWFC спільно із Благодійним фондом 24 оголошує великий збір - 1 мільйон гривень на бойові пташки для підрозділу ССО Genius.

Хлопці з цього загону займаються розробкою та виготовленням FPV-дронів, які передають бійцям багатьох бригад, груп ССО, ГУР та інших формувань на найгарячіших ділянках фронту.

Вартість одного FPV-дрона «під ключ» із додатковим акумулятором, посиленою антеною та корисним вибуховим навісним навантаженням – 22 тисячі гривень. Наша мета – зібрати на 45 таких пташок. Більше дронів – більше знищених ворожих цілей на мільйони доларів.

Кожен ваш донат – це допомога нашим воїнам, а також чудова нагода отримати дуже особливі і унікальні призи. Умови такі:

▪️кожен, хто задонатив 100 гривень, матиме можливість отримати один із 50 презентів від ліги WWFC та партнерів. Кожні ваші 100 гривень – додатковий «квиток» для участі у розіграші. Переможців рендомно обере спеціальна програма Монобанку, тому вкрай важливо кожному, хто долучається до збору з карток інших банків, вказувати у примітках свої акаунти в Instagram / telegram.

▪️кожен, хто задонатить нашим захисникам ЗНАЧНІ суми, матиме нагоду отримати приз за найбільший донат. Наші друзі і партнери підготували для вас:

????Прапор із підписами бійців спецпідрозділу ГУР МО «Артан», який був із хлопцями на завданнях у Бахмуті та в Криму

????Боксерські рукавички та плакат із підписом Олександра Усика

????Книгу Андрія Кокотюхи «Довга комендантська година», написану у співпраці з ГУР, з підписом очільника ГУР МО Кирила Буданова

????Брелок з уламків ракети Х-101, збитої ППО під Києвом 10 жовтня 2022 року (у день першої масованої атаки по нашій енергетичній інфраструктурі).

Долучайтесь! Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/2rhmc9TXcv
???? 5375 4112 0939 7079
PAYPAL: wwfc.ua@gmail.com

20 Жовтня 2023
WWFC21
Bel Etage, Київ
про турнір