WWFC і FIGHT GLOBE оголосили про співпрацю
WWFC
13 Серпня 2019

WWFC і FIGHT GLOBE оголосили про співпрацю

Ліга змішаних бойових мистецтв WWFC і один із найбільших у світі дистриб'юторів контенту для ММА і кікбоксингу "Fight Globe" підписали угоду про довгострокову співпрацю.

Використовуючи глобальну дистриб'юторську мережу "Fight Globe", ліга WWFC може стати однією із найбільших організацій MMA у світі в найближчі роки, – заявили в "Fight Globe".

«Ми у "Fight Globe" завжди намагаємося розширювати наше портфоліо найкращими організаціями бойових мистецтв світу. Коли ми побачили один із заходів ліги WWFC, то відразу зрозуміли, що це буде відмінним доповненням до нашого портфеля», – заявила Сабіна Кесселер, генеральний директор "Fight Globe". «Найвища якість заходів та потенційне зростання організації стали ключовими чинниками для наших дослідників ринку, щоб зв'язатися з персоналом WWFC».

 У свою чергу, Володимир Тесля, президент WWFC так прокоментував підписання угоди з "Fight Globe":

«Ми раді підписати контракт із найбільшим незалежним дистриб'ютором контенту для ММА і кікбоксингу в усьому світі – "Fight Globe". Тепер наші вболівальники можуть насолоджуватися турнірами WWFC по всьому світу».

«Підписання угоди з "Fight Globe" – дуже важливий крок у розвитку ліги WWFC. Цей контракт підтверджує високий рівень ліги та свідчить про правильність нашої стратегії. Контент ліги WWFC тепер буде доступний в більш ніж 100 країнах. Це дуже багатообіцяюче!» – прокоментував Денис Перч, віце-президент WWFC.


Про FIGHT GLOBE
"Fight Globe" (FightGlobe.com), компанія Athletic Sports Group – незалежний дистриб'ютор контенту для ММА і кікбоксингу номер один у всьому світі. Компанія володіє, управляє і поширює телевізійні медіа-права для спортивних федерацій, промоутерів і правовласників. Щорічно "Fight Globe" поширює більше 300 передач у прямому ефірі з бойових видів спорту, допоміжний контент про спортивні єдиноборства та сотні годин архівованого контенту для мовників в більш ніж 150 країнах світу, охоплюючи понад 1 мільярд домогосподарств.
21 Вересня 2019
WWFC 15
Бахтіяр Рустамов vs Дмитро Яцко
Палац Спорту, Київ
про турнір