Володимир Тесля увійшов в рейтинг топ-менеджерів українського спорту
WWFC
23 Грудня 2019

Володимир Тесля увійшов в рейтинг топ-менеджерів українського спорту

Володимир Тесля увійшов в рейтинг топ-менеджерів українського спорту
За рейтингом видання Champion.com президент міжнародного ММА промоушена WWFC - Володимир Тесля увійшов до списку топ-менеджерів України, які роблять український спорт краще.
У рейтинг також увійшли:
• Ірина Ліщинська - спортивний директор Run Ukraine
• Олександр Красюк - генеральний директор К2 Promotions
• Сергій Палкін - генеральний директор Шахтаря
• Олексій Брага - виконавчий директор Української Хокейної Ліги
У сучасному спорті вищих досягнень неможливо, а точніше, майже неможливо досягти маючи виключно спортивну складову.
Успіх спортсмена, команди, ліги сьогодні - це в першу чергу: вдалий менеджмент, скрупульозно продуманий маркетинг і розуміння того, як привести того чи іншого спортсмена, той чи інший проект до результатів ТОП-рівня.
В українському спорті не так багато менеджерів, які, по-перше, знають, як перетворити спорт в ділову складову, а по-друге, є чим похвалитися в контексті реальних результатів і успіхів.
Як в Україні створити всесвітню лігу з залученням ТОП-спортсменів знає президент WWFC (World Warriors Fighting Championship) Володимир Тесля.
У 2013 році Володимир Тесля повернувся з Франції в Україну, маючи чітку ідею створити лігу зі змішаних єдиноборств.
Створюючи з нуля всесвітню Лігу World Warriors Fighting Championship, Володимир Тесля був позбавлений будь-яких гарантій успішності проекту. Тим більше, змішані бойові мистецтва в Україні на той момент не могли похвалитися будь-який популярністю. Але, поставивши одного разу амбітну мету, незмінно рухомий бажанням вивести українські ММА на принципово новий рівень, сьогодні Володимир Тесля не без задоволення виконаною роботою і навіть із заслуженою гордістю може констатувати, що у нього вийшло. Констатуємо це і ми.
WWFC - об'єктивно найсильніший український промоушен, про який знають і говорять далеко за межами країни. А змішані бойові мистецтва в Україні переживають справжній бум, про що свідчить справжній глядацький ажіотаж під час проведення заходів.
Починаючи з 2014 року, Ліга провела 49 івентів високого рівня. WWFC розвивається і далі, продовжуючи завидний прогрес від турніру до турніру. А з березня 2018 почала активну діяльність і любительська Федерація змішаних бойових мистецтв України (UF MMA), де Тесля також зайняв пост президента.
Більше інформації за посиланням:
https://cutt.ly/kreMcdX
про турнір