Турнір WWFC 14: друзі Конора МакГрегора їдуть в Україну влаштовувати «шоу»
WWFC
06 Лютого 2019

Турнір WWFC 14: друзі Конора МакГрегора їдуть в Україну влаштовувати «шоу»

2 березня в київському Палаці спорту відбудеться головна подія українського спорту цієї весни – перший у 2019 році турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 14.

У головному поєдинку представник легендарної команди SBG Ireland, друг та спаринг-партнер Конора МакГрегора – ірландець Блейн О'Дрісколл (6-2) побореться за титул чемпіона WWFC у найлегшій вазі (до 57 кг) проти киянина Теймура Рагімова (7-1).

Ще один боєць із команди Конора МакГрегора – Ніколай Гроздєв битиметься з білорусом Едуардом Лазаровичем. Секундувати йому приїде екс-боєць UFC Артем Лобов, який у грудні відвідував з дружнім візитом церемонію WWFC Awards 2018.


«Команда Конора МакГрегора дуже зацікавлена привозити своїх бійців в Україну для участі у наших турнірах», – завив віце-президент ліги WWFC Денис Перч.


Ліга WWFC очікує на приїзд багатьох уболівальників з Ірландії на турнір WWFC 14. Тим паче, що у свій час Конор МакГрегор дав зрозуміти, що один ірландець в полі не воїн: «Якщо один з нас йде на війну, ми всі йдемо воювати!».

Нагадаємо, Конор МакГрегор став бренд-амбасадором ТМ Parimatch – генерального партнера ліги WWFC. Є велика ймовірність, що «легенда ММА» цього року відвідає турніри ліги WWFC аби підтримати своїх друзів та спаринг-партнерів.

Окрім Теймура Рагімова та Блейна О'Дрісколла, хедлайнерами турніру стануть білорус Міхаіл Одінцов і представниця Чехії Магдалена Сормова, які на турнірі WWFC 14 проведуть чемпіонські поєдинки.

Загалом відбудеться десять видовищних боїв, у тому числі – три за титул чемпіона світу. Учасники – кращі бійці з України, Франції, Ірландії, Чехії, Білорусі та інших країн.


Повний файткард турніру WWFC 14
Main Card
Блейн О'Дрісколл (6-2; Ірландія) – Теймур Рагімов (7-1; Україна)
Ева Дуарте (4-1; Франція) – Магдалена Сормова (6-1, Чехія)
TBA – Міхаіл Одінцов (12-2; Білорусь)
Prelimenary Card
TBA – Світлана Гоцик (11-4; Україна)
TBA – Кирило Горобець (7-1; Україна)
Early Prelims
Артем Мисак (4-1; Україна) – Іван Дзябенко (6-1; Україна)
Ніколай Гроздєв (0-0; Ірландія) – Едуард Лазаревич (3-0; Білорусь)
Анатолій Жураківський (2-0; Україна) – Арман Єсаян (4-1; Україна)
Станіслав Хмилковській (1-2; Україна) – Євген Бова (7-8-1; Україна)
TBA – TBA


Зазначимо, ліга WWFC увійшла у ТОП-20 найкращих світових промоушенів за данними незалежного статистичного порталу Fight Matrix. За 2018 рік ліга WWFC піднялася на 14 позицій та стала одним із найшвидшим за темпами росту ММА-промоушеном світу.

2 березня, київський Палац Спорту.

Трансляція – НТН.

Квитки та пряма трансляція в HD-якості – wwfc.ua

02 Березня 2019
WWFC 14
Анатолій Жураківський vs Армен Есаян
Палац спорту, Київ
про турнір