Президент ліги WWFC Володимир Тесля: «Наш пріоритет – здорова та спортивна нація»
WWFC
27 Травня 2019

Президент ліги WWFC Володимир Тесля: «Наш пріоритет – здорова та спортивна нація»

У 2018 році для того, щоб популяризувати спорт і здоровий спосіб життя серед дітей і молоді, я заснував всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації» та Українську Федерацію Змішаних Бойових Мистецтв UF MMA. Адже головна мета мого життя – побудувати на нашій землі сильну державу та здорову і спортивну націю! Вірю: все, що я зараз роблю для розвитку молоді та спорту України, обов’язково допоможе виростити гідних громадян, які у майбутньому будуть прославляти нашу Батьківщину. Мрію, щоб про нас говорив увесь світ, і що важливо, говорив лише позитивно, щоб нами захоплювалися, щоб нас ставили в приклад.

Тому найважливішим кредо всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» є виховання юного покоління в дусі патріотизму, історичних, сімейних традицій та високої моральності. Окрім цього, важливою складовою патріотичного виховання є здоровий спосіб життя. Саме тому пріоритетним напрямком нашого руху є переорієнтування молоді на заняття спортом, адже для розвитку сильної держави і нації потрібні не просто здорові, але і сильні духом громадяни, які зможуть захистити свою країну від всіляких посягань.

За останні тижні я проїхав усі регіони України, поспілкувався з різними людьми, та усвідомив всю силу та весь потенціал українського народу: у нас є все, щоб виростити своїх чемпіонів, у нас є все, щоб гідно жити у сильній та розвиненій країні.

Слава Україні!

Володимир Тесля,
Президент ліги WWFC, всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» та
Української Федерації Змішаних Бойових Мистецтв UF MMA
21 Вересня 2019
WWFC 15
Бахтіяр Рустамов vs Дмитро Яцко
Палац Спорту, Київ
про турнір