"Постійно вдосконалюємося", - Марія Мащенко про організацію турнірів WWFC
WWFC
28 Січня 2020

"Постійно вдосконалюємося", - Марія Мащенко про організацію турнірів WWFC

Виконавчий директор WWFC Марія Мащенко поділилася деякими секретами про підготовку великих бійцівських турнірів.

Ми відвідуємо яскраві турніри WWFC і дивимося онлайн трансляції, але не завжди знаємо, хто бере участь в створенні такого потужного спортивного продукту в Україні. Марія Мащенко, виконавчий директор WWFC, як раз один з тих людей, які керує процесами, щоб ми, поціновувачі ММА отримували максимум яскравих емоцій, а спортсмени мали можливість будувати свою кар'єру.

Яким повинен бути турнір, щоб ти могла впевнено сказати: "Так, турнір вийшов відмінний!". Може є ряд критеріїв, за якими ти оцінюєш?
- Кожен наступний турнір повинен бути кращим за попередній, таку мету я ставлю собі і нашій команді. Ми аналізуємо, що було добре, а що потрібно поліпшити, враховуємо зворотний зв'язок від відвідувачів турніру, постійно вчимося і вдосконалюємося.

Якщо глядачі в захваті, значить турнір вийшов відмінний! Але, я то знаю, що працювати завжди є над чим, ніколи не можна розслаблятися. Шикарний фуршет для VIP гостей в окремих залах на номерних турнірах WWFC, це для чого?
- Ми прагнемо створювати максимально комфортні умови для наших VIP гостей. Турніри досить довгі за часом - більше 6 годин, тому можливість перекусити дуже актуальна, а келих ігристого або смачний коктейль допоможуть створити святковий настрій. Якщо людина вибрала VIP квиток, то їй не доведеться стояти в черзі в платний буфет. Адже гості приходять не працювати, а відпочивати і отримувати позитивні емоції.
У світовій практиці спортивних подій, у VIP гостей завжди є можливість відвідати фуршет і лаунж зону.

При організації турніру ти відштовхуєшся від уже наявного бюджету або спочатку розробка плану проведення з усіма витратами і вже після цього знаходиш бюджет під цей план?
- Бюджет події завжди планується детально і заздалегідь. Є розуміння, скільки повинен коштувати турнір і при плануванні враховуються ринкові ціни, історія та оптимальне співвідношення ціна-якість.

Відносно планування турніру, все тримаєш в голові або записуєш?
- Все вже знаю напам'ять. Але і записую завдання і нові ідеї, звичайно, теж.

Організовуєш тільки івенти WWFC або берешся за заходи інших компаній і організацій?
- Крім турнірів, раніше у мене був великий досвід організації подій від маленьких до масштабних фестивалів в своєму агентстві, так що ці процеси я люблю і рада б організовувати якомога більше різноманітних івентів в інших сферах, але зараз робота в лізі займає всю мою увагу і час.


про турнір