Ліга WWFC уперше у Харкові проведе міжнародний турнір з ММА
WWFC
02 Жовтня 2019

Ліга WWFC уперше у Харкові проведе міжнародний турнір з ММА

2 листопада у спортивному комплекс «Локомотив» у Харкові відбудеться масштабний міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 16. Організатор – міжнародна ліга зі змішаних бойових мистецтв World Warriors Fighting Championship.

У головному поєдинку вечора боєць клубу SBG Ireland, спаринг-партнер Конора МакГрегора та кривдник Теймура Рагімова – Блейн О'Дрісколл (7-3) захищатиме чемпіонський пояс від посягань українця Дениса Бондаря (8-2). В іншому головному поєдинку турніру WWFC 16 за вакантний пояс чемпіона світу у ваговій категорії до 61 кг змагатимуться Олександр Плетенко (14-5) із України та представник Ірану Мохсен Замані (7-0). Всього на турнірі WWFC 16 заплановано 12 поєдинків.

«Ліга WWFC розширює свою географію. Нарешті, ми презентуємо масштабний номерний турнір WWFC 16 харківській публіці. Упевнений, що харків’яни будуть приголомшені високим рівнем організації змагань», – заявив президент ліги WWFC Володимир Тесля.

Окрім запеклих поєдинків організатори приготували для гостей вечора яскраву шоу-програму, ексклюзивні фотозони, інтерактиви та розіграші подарунків, а для власників VIP-квитків – закриту Lounge-зону з вишуканим фуршетом і найкращими коктейлями.

2 листопада, Харків
Спортивний комплекс «Локомотив»
Квитки – wwfc.ua

Генеральний партнер – Parimatch
Титульний спонсор – Nemiroff
Офіційний партнер – Monster Energy
Генеральний транслятор – XSPORT
02 Листопада 2019
WWFC 16
Палац спорту «Локомотив», Харків
про турнір