Альона Рассохіна проведе титульний бій проти бразильської "Пантери" на турнірі WWFC 15
WWFC
20 Серпня 2019

Альона Рассохіна проведе титульний бій проти бразильської "Пантери" на турнірі WWFC 15

21 вересня в київському Палаці спорту пройде міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв World Warriors Fighting Championship (WWFC). В одному з головних поєдинків вечора WWFC 15 визначиться нова чемпіонка світу за версією цієї організації у вазі до 48 кг. Вакантний титул в очному протистоянні розіграють українка Альона Рассохіна і представниця Бразилії Елейн Леаль.

Дебют Рассохіної в WWFC відбувся в червні 2018 року. Її суперницею стала досвідчена француженка Саманта Жан-Франсуа – та сама, що роком раніше претендувала на чемпіонський титул в 52 кг і дала Світлані Гоцик справжній бій, поступившись лише під завісу виснажливого 5-раундового бою.

Однак, зробити такий же серйозний опір і Рассохіній у Саманти не вийшло. Француженка бадьоро наступала на Альону, але виявлялася в партері після кидків через стегно у виконанні українки. Внаслдіок Рассохіна почала домінувати в партері і змусила Жан-Франсуа здатися по ходу першого раунду, майстерно провівши класичний больовий на руку – "важіль ліктя".

Тим самим Альона ефектно нагадала про себе публіці, адже це був її перший виступ з серпня 2014 року – спортсменка робила перерву в кар'єрі у зв'язку з народженням доньки. А заодно голосно і недвозначно заявила про претензії на титул в мінімальній з існуючих вагових категорій.

Суперницею 29-річної Рассохіної в майбутньому поєдинку за вакантний титул стане бразильська "Пантера" Елейн Леаль. 30-річна спортсменка стартувала в професійних ММА з 2015 року (на 5 років пізніше Альони) і до сих пір тільки одноразово виступала за межами батьківщини – у липні 2018-го відбула до Японії, поступившись за очками місцевій знаменитості з популярного промоушена Rizin Рене Куботі.

Проте, до майбутнього протистояння Леаль підходить на мажорній ноті. У квітні цього року вона закрила ту гостьову поразку, зупинивши в другому раунді співвітчизницю Натіеллі Сантос.

Рекорд Рассохіної на даний момент включає в себе 11 перемог (9 прийомами, 2 за очками) і 4 поразки (2 прийомами, 2 за очками). Її суперниця за майбутнім поєдинком 7 разів покидала поле бою переможницею (1 нокаутом, 4 прийомами, 2 за очками) і стільки ж разів була повалена (1 нокаутом, 4 прийомами, 2 за очками).
21 Вересня 2019
WWFC 15
Бахтіяр Рустамов vs Дмитро Яцко
Палац Спорту, Київ
про турнір