23 листопада відбулася урочиста зустріч української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA у аеропорту Бориспіль.
WWFC
26 Листопада 2019

23 листопада відбулася урочиста зустріч української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA у аеропорту Бориспіль.

23 листопада відбулася урочиста зустріч української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA у аеропорту Бориспіль.
З нагоди виграшу української збірної, до терміналу D аеропорту Бориспіль завітали безліч гостей привітати збірну: близькі та друзі учасників чемпіонату, а також, представники ЗМІ. Усіх членів збірної піднесено поздоровляли та зустрічали з: короваєм, сіллю, рушником та національною символікою.
Представляючи національні інтереси нашої країни, UF MMA зайняла перше командне місце у чемпіонаті світу з ММА – World Championship, що проходив 18-23 листопада у Сінгапурі. Бійці гідно представили Україну на міжнародній ММА арені, та збагатили Батьківщину 11 медалями, 5 з яких – золоті.
Володимир Тесля, президент української федерації змішаних бойових мистецтв:
«Для нас це перше серйозне змагання на чемпіонаті світу, яке дійсно стало справжнім викликом. У нас була мета взяти призові місця, але переміг, в першу чергу, командний дух, - і ми зайняли перше командне місце у світі серед таких сильних команд як: Америка та Австралія. Я вважаю, що це не лише наша перемога, а перемога усієї України. Дізнавшись вже про перші здобутки збірної – були шалені емоції, а особливо після того як стало відомо що ми змагаємося не просто за медалі, а за перше місце у світі! Усі хто отримав перші місця наразі мають призову стипендію розміром у 4 тис. дол. від організаторів чемпіонату та підписують контракт із лігою WWFC. Тому я впевнений, що переможців чекає великий успіх у подальшій кар’єрі. Нас ця перемога ще більше змотивувала, адже ми багато працювали та шукали потрібну модель розвитку українського ММА та командного духу, і я впевнений, що ми її знайшли. Я сподіваюсь, що наша держава також буде підтримувати бійців, адже для них найбільшим стимулом є підняття українського прапора на міжнародних аренах».

Нагадаємо, що ведучого українського суддю – Володимира Шемарова офіційно оголошено кращим рефері чемпіонату. А учасник Денис Бондар, який отримав одну із золотих медалей був одним із претендентів на головний приз чемпіонату: контракт на 100 тис. дол. та 5 поєдинків із World One Championship.
Денис Перч, віце-президент UF MMA:
«Ми дуже задоволені тим, що Україна гідно виступила на чемпіонаті світу, і ми стали першими. Завдяки плідній роботі федерації, ми показали усім, що спортсмен повинен займатися спортом, а не думати про те, де йому узяти для цього кошти, - лише за такої умови буде результат. Ми дали розуміння нашим бійцям, що ми про них піклуємося, і відчуття відповідальності, яке виникло за рахунок цього, - і стало одним із ключових у здобутті перемоги. Ми раді, що саме Україна займає особливе місце на світовій карті ММА, а наша федерація безпосередньо до цього причетна. Наші бійці дуже горді, що саме їм випала честь брати участь на чемпіонаті такого рівня. Насправді, в такій великій країні як наша є набагато більше достойних бійців, які б могли представляти нас на цьому чемпіонаті. І я впевнений, що наступного разу ми повеземо у кожній ваговій категорії вже по 2 бійця. Ми були найбільш зібраною та дисциплінованою командою, і у кожного із представників 44 країн, що брали участь у чемпіонаті - залишилося найкраще враження про Україну. Усе це ще раз доводить що наша країна це велика ММА держава, і саме змішані бойові мистецтва вже скоро стануть одним із головних спортивних напрямків».
Генеральний партнер збірної - Parimatch


про турнір