WWFC 12: світове шоу категорії VIP
WWFC
12 Вересня 2018

WWFC 12: світове шоу категорії VIP

29 вересня в київському Палаці спорту відбудеться грандіозний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 12, в рамках якого пройде маса безкомпромісних бойових протистоянь, в тому числі три за престижні титули чемпіона світу за версією WWFC. За доброю традицією організатори - міжнародна ліга World Warriors Fighting Championship - готують для глядачів велику кількість приємних сюрпризів.

Найкраще ММА-шоу світового рівня в Україні вже не перший рік на регулярній щосезону основі радує шанувальників гострих відчуттів яскравим, по-справжньому живим видовищем. Турніри WWFC, що збирають безліч топ-бійців зі всього світу, заслужили повагу в середовищі уболівальників і фахівців, що незмінно знаходить відображення в заповнених трибунах і високих рейтингах телетрансляцій.

Зрозуміло, не стане винятком і майбутній турнір WWFC 12, де особлива увага традиційно буде приділено щасливим власникам комфортної посадки в VIP-зоні, які не тільки зможуть побачити вибухонебезпечний екшн з найкращих точок огляду, а й розділять це задоволення в ексклюзивній компанії зірок спорту і шоу -бізнесу.

Настрій свята як завжди підтримають модні DJ і MC, а зарядитися енергією і позитивом можна буде на вишуканому фуршеті з кращими коктейлями від генерального партнера турніру - міжнародного бренду «Nemiroff».

Крім того, для всіх гостей з квитками категорії VIP буде забезпечений вхід у Палац спорту через індивідуальний вхід по вишуканою червоною доріжкою, а сам VIP-партер для комфортного перебування гостей буде огороджений по всьому периметру.

Індивідуальний підхід до кожного VIP-гостю з сервісом найвищого рівня забезпечить особливу атмосферу занурення в шоу світового рівня з розвагами, частуваннями та напоями, ексклюзивними фотозоні і неймовірним видовищем впродовж всього вечора, який продовжиться запальною вечіркою AfterParty в компанії з чемпіонами світу та зоряними гостями турніру .
Незабутні враження гарантовані, і це дійсно краще побачити своїми очима, причому не один раз!
29 Вересня 2018
WWFC 12
Сергій Співак vs Тоні Лопез
Палац Спорту, Киев
про турнір