Сергій Співак здобув першу перемогу в UFC
WWFC
07 Жовтня 2019

Сергій Співак здобув першу перемогу в UFC

Український важковаговик Сергій Співак (10-1) провів свій другий поєдинок у рамках UFC. Співак вийшов в октагон проти австралійця Тай Туіваса (8-3) на турнірі UFC 243 в Мельбурні, який проходив в ніч з суботи на неділю.

У другому раунді Співак перевів бій у партер, де завдав суперникові безліч ударів, а потім провів задушливий прийом. Тепер в активі 24-річного українського бійця 10 перемог в MMA при одній поразці.

Сергій Співак – третій боєць з української ліги WWFC, який перейшов в UFC. Він зробив це слідом за Іоном Куцелабой і Романом Долідзе.

«Дуже радий за Сергія! Йому потрібна була ця перемога. Здолати такого сильного суперника у нього вдома в Австралії – нелегко!» – заявив президент ліги WWFC Володимир Тесля.

«Сергій провів дуже хороший поєдинок! Він працював згідно гейм-плану: не рубався у стійці, і при будь-якій зручній можливості переводив у партер, про що і свідчить статистика – 100% вдалих тейкдаунів. Ну і сам фініш – трикутник руками, це прийом, який дуже добре відпрацьовував Сергій, ще виступаючи в нашій лізі, і закінчував за допомогою нього свої поєдинки!» – прокоментував поєдинок віце-президент ліги WWFC Денис Перч.
02 Листопада 2019
WWFC 16
Палац спорту «Локомотив», Харків
про турнір