1 листопада відбулася церемонія офіційного зважування учасників турніру WWFC 16 у ТРЦ «Дафі».
WWFC
01 Листопада 2019

1 листопада відбулася церемонія офіційного зважування учасників турніру WWFC 16 у ТРЦ «Дафі».

Віце-президент ліги WWFC Денис Перч: «Нарешті, завершився останній етап перед стартом WWFC 16. Ми дуже чекали конкретно харківського турніру, адже на початку цього року ми визначили для себе курс на розширення географії саме номерних змагань. Ми впевнені, що харківська публіка також оцінить наші старання, і вже завтра, у СК «Локомотив» ми покажемо, чому саме WWFC є кращим ММА промоушеном України»
Тому вже завтра, о 18.00 усі присутні зможуть відчути атмосферу справжнього професійного MMA. Місцеві жителі зможуть по вболівати за своїх земляків, адже цього разу файткард налічує аж 4 харків’янина. На WWFC 16: 20 професійних бійців з 7 країн світу будуть доводити свої навички та боротися за титул.
В останні дні перед початком 16-го турніру стало відомо, що хедлайнер Блейн О’Дрісколл отримав травму у вигляді зламаного ребра.
Сам спортсмен прокоментував обставину наступним чином: «На жаль, у мене немає можливості змагатися завтра через зламане ребро. Ця обставина вибила мене з колії на найближчий час. Але я швидко відновлююсь, тож вже зовсім скоро зможу тренуватися та брати участь у поєдинках. Блейн 2.0 повернеться вже незабаром». Замість нього за титул тимчасового чемпіона у парі з Денисом Бондарем буде змагатися Кевін Рангель.
2 листопада стіни гексагону вже готові приймати пари супротивників, а двері спортивного комплексу «Локомотив» будуть відкриті для усіх бажаючих стати частиною цього видовища. У головних титульних поєдинках вечора за пояс чемпіона будуть змагатися: харків’янин Олександр Плетенко проти бразильця Вілсона Жуніора, та харків’янин Денис Бондар проти бразильця Кевіна Рангеля.

Повний файткард турніру WWFC 16:

Main Card
Рангель Кевін (Бразилія) – Бондар Денис (Україна)
Вілсон Жуніор (Бразилія) – Плетенко Олександр (Україна)
Мансур Алаа (Єгипет) – Пасюга Олексій (Україна)
Алієв Белек (Киргистан) – Хачатуров Олег (Україна)

Prelimenary Card
Кубеяшвілі Георгі (Грузія) – Радченко Сергій (Україна)
Баришев Володимир (Україна) – Калюта Владислав (Україна)
Чібізова Дар’я (Україна) – Шакалова Катерина (Україна)

Early Prelims
Виборний Роман (Україна) – Корольов Андрій (Україна)
Кукоара Влад (Молдова) – Зінченко Роман (Україна)
Гордієнко Владислав (Украина) – Завгородній Євгеній (Україна)


02 Листопада 2019
WWFC 16
Палац спорту «Локомотив», Харків
про турнір